Om kliniken

I Erikssonklinikens lokaler har det bedrivits tandvård sedan 1970-talet. Kliniken har en ljus och bemötande inredning med flera behandlingsrum och rymligt väntrum. Teamet vid Erikssonkliniken består idag av tre tandläkare, två tandsköterskor och två tandhygienister. Vi har ett gediget samarbete med specialister i olika inriktningar för att kunna erbjuda heltäckande behandlingar.

Pontus Eriksson

Klinikchef / Leg. Tandläkare

Pontus har bred kompetens och utför tandvård på vuxna och barn. Efter tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i stockholm har han samlat på sig gedigna erfarenheter, utbildningar och tar även emot remisser för kirurgi (implantat och visdomstandskirurgi) samt tand- och implantatstödd protetik (fasader, kronor och broar). 

Visa presentation
Sepideh Golez Mafi

Leg. Tandläkare

Sepideh har bred kompetens och utför tandvård på vuxna och barn. Under sin tid har hon samlat på sig gedigna erfarenheter, utbildningar och tar även emot patienter för estetiska injektioner (botox och fillers). Efter examen 2011 vid Karolinska Institutet har Sepideh varit anställd inom Folktandvården i två olika län, gått ett flertal kurser och haft ett flertal förtroendearbeten. Sepideh arbetar idag även som klinisk handledare vid tandläkarutbildningen på Karolinska Institutet i Stockholm.

Visa presentation

Vision

Vår vision är att tillhandahålla allmän- och specialiserad tandvård med modern teknik baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Genom fortlöpande vidareutbildning och ständiga förbättringsarbeten håller vi kompetensen på en hög nivå.