Om kliniken

I Erikssonklinikens lokaler har det bedrivits tandvård sedan 1970-talet. Kliniken har en ljus och bemötande inredning med flera behandlingsrum och rymligt väntrum. Teamet vid Erikssonkliniken består idag av två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi har ett gediget samarbete med specialister i olika inriktningar för att kunna erbjuda heltäckande behandlingar.

Pontus Eriksson

Klinikchef / Leg. Tandläkare

Pontus har bred kompetens och utför tandvård på vuxna och barn. Efter tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i stockholm har han samlat på sig gedigna erfarenheter, utbildningar och tar även emot remisser för kirurgi (implantat och visdomstandskirurgi) samt tand- och implantatstödd protetik (fasader, kronor och broar). 

Visa presentation
Sepideh Golez Mafi

Leg. Tandläkare

Sepideh har bred kompetens och utför tandvård på vuxna och barn. Under sin tid har hon samlat på sig gedigna erfarenheter, utbildningar och tar även emot patienter för estetiska injektioner (botox och fillers). Efter examen 2011 vid Karolinska Institutet har Sepideh varit anställd inom Folktandvården i två olika län, gått ett flertal kurser och haft ett flertal förtroendearbeten. Sepideh arbetar idag även som klinisk handledare vid tandläkarutbildningen på Karolinska Institutet i Stockholm.

Visa presentation
André Wikholm

Specialisttandläkare

André Wikholm har mångårig erfarenhet av estetisk och funktionell ortodonti. Tog sin tandläkarexamen från Odontologiska fakulteten i Malmö samt Specialistutbildning vid Centrum för Specialisttandvård i Örebro André har tidigare arbetat med klinikledning, undervisning av tandläkarstudenter och vidareutbildning av tandsköterskor. Som specialist har han varit verksam som övertandläkare i Örebro, Gävle och Stockholm. Medlem i Svenska ortodontiföreningen.

Specialiserad på följande typer av tandställningar: Genomskinliga plastskenor (Invisalign) Osynlig tandställning med fästen på tändernas insida (Incognito) Fastsittande tandställning med vita högestetiska fästen Fastsittande tandställning Hos oss på Erikssonkliniken konsulterar André som Invisalign Dimond Provider. För att uppnå Dimond Provider krävs bland annat att man startar 200 Invisalign behandlingar per år. Hos oss är André konsult genom att planera mer omfattande tandregleringsfall.

Visa presentation
Inger Wegedal

Leg. Tandhygienist

Inger har mångårig erfarenhet i sin roll som tandhygienist. Sedan sin tandhygienistexamen har hon breddat sina behandlingsområden. Allt från estetiska behandlingar som airflow och tandblekning, förebyggande motiverande samtal till omfattande parodontala (tandlossnings) saneringar. Med lätt hand och sin positiva inställning utför hon sitt arbete på vuxna och barn. Inger får dig att vilja le och borsta tänderna igen.

Visa presentation

Vision

Vår vision är att tillhandahålla allmän- och specialiserad tandvård med modern teknik baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Genom fortlöpande vidareutbildning och ständiga förbättringsarbeten håller vi kompetensen på en hög nivå.