SOMMARHÄLSNING!


Det närmar sig semestertider hos oss på Erikssonkliniken.
Mellan 18e juli och 21a augusti har vi sommarstängt.

Vid akuta tillstånd hänvisar vi till närmsta tandakutmottagning.
Har du inte tecken på allvarlig infektion som värk och svullnad går det bra att boka tid via onlinebokningen.
 

HÖSTENS NYHETER!

För att kunna möta efterfrågan har vårt team vuxit med 3 stycken nya medarbetare. Redan i augusti kommer vi kunna erbjuda kortare väntetider, möjlighet till att ta emot nya patienter samt omhänderta akuta inom 24 timmar vardagar.

DETTA VILL VI SÅKLART FIRA MED DUNDER OCH BRAK
Som NY patient hos oss ger vi dig 15% rabatt på kommande undersökning.

  • Från och med augusti kommer jag (tandläkare Pontus Eriksson) att gå ner i tid för att hinna vara hemma med mina 2 barn. Därför kommer vissa bli väl omhändertagna av tandläkare Rebecka Treser som är handplockad för denna uppgift, liksom övriga i teamet.
     
  • Tandhygienist Inger Wegedal planeras vara sjukskriven viss tid under hösten pga knäoperation. 
     
  • Tandsköterska Nathalie Castillo Skoglund går på föräldrarledighet i skiftet augusti/september. 

Under hösten fortsätter vi även att erbjuda bland annat:


Estetiska injektioner

Leg. Tandläkare Sepideh Golez Mafi är fortsatt föräldrarledig, men det är fullt möjligt att boka tid för estetiska injektioner med botox och fillers för naturliga resultat och som del i tandvårdsbehandling av bland annat spända käkmuskler. Läs mer på hemsidan. 

Skicka förfrågan här >>


Gedigna utredningar 

Vi har kapacitet att genomföra mer omfattande utredningar av komplexa bettrehabiliteringar med kronor, broar och implantat. Alla förtjänar ett friskt bett.  

Boka tid för undersökning >>


Tandhygienist

Mordern tandvård handlar inte bara om fräcka digitala verktyg vi inom tandvården kan använda oss av. Modern tandvård syftar även till att tidigt undvika sjukdom och sjukdomsutveckling. Detta genom att sätta in rätt åtgärd vid rätt tidpunkt genom riskgruppering och att utbilda patienter i egenvårdens betydelse. Vi arbetar mycket med profylaktisk tandvård som framförallt utförs av våra fantastiska tandhygienister Inger och Johanna.  

Boka tid för din stödbehandling >>


Som vanligt vill vi passa på att tacka er för att ni valt oss som er tandvårdsklinik. Det glädjer oss väldigt mycket och vi strävar alltid efter att tillgodose er med högkvalitativ tandvård med stöd av forskning och beprövade erfarenheter.


Erikssonkliniken
Adress: Götgatan 21, 116 46 Stockholm   |
Tel: 08-556 987 00   |
E-post: info@erikssonkliniken.se   |
Org.nr: 556585-4683

Kontakta oss

Kontakt eller frågor kan göras via formulär nedan. Boka tid gör du enkelt via vår onlinebokning. Har du akuta besvär kan du även ringa 08 - 556 987 00.

Avbokning

Avbokning måste ske 24 timmar innan förbokad tid, annars sker debitering med 1100 kr per timme/bokad tid. Det går bra att lämna ett meddelande via e-post eller på telefonsvaren, var då vänlig och tala tydligt och meddela oss namn, personnummer och vilken tid du vill avboka/ändra.

    %d bloggers like this: